A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Ізяславська міська багатопрофільна лікарня Ізяславської міської ради"

Оновлення в МІС Askep.net від 03.08.2020

Дата: 05.08.2020 09:03
Кількість переглядів: 546

Оновлення за 03.08.2020 р.

--- Додана можливість об’єднювати дублікати ЕМК пацієнта, якщо одна з ЕМК синхронізована з декларацією чи пацієнт перебуває на стаціонарному лікуванні.

--- Для таблиць “В черзі на огляд” та “Пацієнти на стаціонарі” оновлено стиль кнопок. При кліку на значок в “Діях” відображається перелік доступних кнопок відповідно до ролі медпрацівника.

--- У форму “Первинний огляд пацієнта” доданий словник ACMI для внесення інтервенцій які буди проведені для пацієнта на приймальному відділенні. При відмові в госпіталізації вказані інтервенції переносяться у ф. “Огляд лікаря” (взаємодія), а при госпіталізації пацієнта — в 003 форму.

--- У профілі лікаря вторинки та керівника закладу додана в меню вкладка “Виписані пацієнти”. У таблиці “Виписані пацієнти” будуть зберігатися всі пацієнти які були виписані з стаціонарного лікування. З профілю керівника закладу та статистика (вторинка) відображаються всі пацієнти виписані з стаціонарного лікування в межах закладу, а з профілю лікаря вторинки — в межах відділення.

--- Додана можливість перевірки відділом статистики форм 003 та 066 після виписки з стаціонару. Для активації цього функціоналу керівник закладу у вкладці “Медичні працівники” має надати дозвіл перевірки форм у профілі медпрацівника з роллю “Статистика (вторинка)”. Відділ статистики може проводити перевірку даних виписаного пацієнта перед вивантаженням на eHealth, та натиснувши кнопку “Затвердити” — даний пацієнт виділяється зеленим кольором для профілю лікаря вторинки, що свідчить про дозвіл вивантажувати дані на eHealth. Проте, якщо відділ статистики не бере участі у перевірці форм 003 та 066 - лікар вторинка має можливість вивантажити результати лікування самостійно.

--- Виправлено помилки в 003 формі з автоматичним підкресленням “виписки/смерті”в 20 пункті. Також додана навігація по 003 формі для простого пошуку необхідних сторінок.

--- Додана ф. 043 “Медична карта стоматологічного хворого” . Форма додається в ЕМК пацієнта та редагується при кожному наступному візиті пацієнта. Інструкції ф. 043 "Медична карта стоматологічного хворого"

--- Оновлена ф. 096 "Історія вагітностей та пологів". У формі автоматично можна підтягнути діагнози по МКХ-10 АМ, а також додана навігація по формі для простого пошуку необхідних сторінок. Проте вивантаження стаціонарних випадків по пологах і надалі буде відбуватися через ф. 003 "Медична карта стаціонарного хворого"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень